Σχετικά με μας

Συντελεστές και Ηθοποιοί

Philippe Minyana

Ο Philippe Minyana έχει γράψει πενήντα έργα για το θέατρο που παίζονται σε διάφορα θέατρα στη Γαλλία και στο εξωτερικό. Συνεργάστηκε με τον Γιώργο Απέργη σε μουσικές παραστάσεις. Τα κείμενά του προτείνουν διαφορετικές φόρμες και είδη: δραματικά ποιήματα, προσωπικά έπη, μικρά δράματα, μονολόγους ή σόλο. Το πιο συνηθισμένο θέμα με το οποίο καταπιάνεται είναι η εναρκτήρια θέση (ο πρωταρχικός τόπος) όπου όλα μπορεί να συμβούν. Η γη, η πατρίδα, οι οικογένειες είναι τα κύρια σημεία αναφοράς του. Τα δράματα και οι φάρσες συνεργάζονται για να αντιπροσωπεύσουν τον κόσμο μας, τους θρύλους μας.

Είναι αξιωματούχος των τεχνών και των γραμμάτων και έλαβε το βραβείο θεάτρου της Γαλλικής Ακαδημίας το 2010. Ζει στο Παρίσι. Γεννήθηκε στα ανατολικά της Γαλλίας. Στη Μπεζανσόν το 1946.

Δήμητρα Κονδυλάκη

Θεωρητικός θεάτρου, δραματουργός, μεταφράστρια, curator, η Δήμητρα Κονδυλάκη σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, θέατρο στο Ινστιτούτο Θεατρικών Σπουδών του Παρισιού (DEA, Censier Paris III) και Συγκριτική Λογοτεχνία στη Σορβόνη (Doctorat, PARIS IV) με υποτροφία του Ι.Κ.Υ. Έχει διδάξει κλασική και σύγχρονη δραματολογία, θέατρο και θεωρία των Μέσων, πολιτική θεατρικών εκδόσεων και εκδοτικές πρακτικές στα Τμήματα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ, του Πανεπιστημίου Πατρών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Δημιουργικής Γραφής του ΕΑΠ. Yπεύθυνη του Εργαστηρίου Θεατρικής Μετάφρασης του Γαλλικού Ινστιτούτου, στο πλαίσιο του οποίου έχει επιμεληθεί μεγάλο αριθμό μεταφράσεων γαλλικών έργων που κυκλοφόρησαν στα ελληνικά για πρώτη φορά (Εκδόσεις Άγρα) ενώ διευθύνει επίσης τη θεατρική σειρά των Εκδόσεων Νεφέλη όπου φιλοξενήθηκαν ανέκδοτα έργα των Μαίτερλινκ, Ολιβιέ Πυ, Δημητριάδη, Μαυριτσάκη. Έχει μεταφράσει μεταξύ άλλων Τσβετάγεβα, Μαίτερλινκ, Ζενέ, Βιναβέρ, Μινιανά, Μυσσέ, Φεντώ, Ιονέσκο και στα γαλλικά, Δημητριάδη, Μαυριτσάκη, Πέγκα κ.ά.

Άρθρα της και δοκίμια πάνω στο σύγχρονο θέατρο έχουν δημοσιευτεί τόσο σε βιβλία και συλλογικούς τόμους (Les Solitaires Intempestifs, Espaces 34, Théâtrales, Oberon) όσο και σε ακαδημαϊκά περιοδικά και άλλες περιοδικές εκδόσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (Les Cahiers de la Comédie-Française, Théâtre/Public, Ποίηση, Θέματα λογοτεχνίας, Αντί, Γράμμα / Gramma, Passages de Paris). Το βιβλίο της Ο θεατρικός Δημήτρης Δημητριάδης. Εξερευνώντας τη δυνατότητα του αναπάντεχου, Νεφέλη 2015, ήταν υποψήφιο καλύτερο θεατρολογικό σύγγραμμα 2016 της Ένωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών.

Μέλος της SACD (Société d’auteurs et de compositeurs dramatiques) και της ελληνικής επιτροπής της Maison Αntoine Vitez, διετέλεσε Σύμβουλος για το σύγχρονο ελληνικό θέατρο στην καλλιτεχνική διεύθυνση του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου (2016-2019), μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων για την επιδότηση εκδόσεων γάλλων συγγραφέων στην Ελλάδα (Γαλλική Πρεσβεία, 2011-2013) και της ομάδας εργασίας για την αναδιάρθρωση των θεατρικών επιχορηγήσεων (2010) και αντιπρόεδρος της επιτροπής επιχορηγήσεων του Υπουργείου Πολιτισμού (2011-2012).

Δραματουργός και σκηνοθέτρια των έργων: Μάτση Χατζηλαζάρου, Σβήσε το πρόσωπό μου και ξαναρχίζουμε (2012-2013) και Σόνιετσκα της Μαρίνα Τσβετάγεβα (Θέατρο Φούρνος 2006). Γενική επιμελήτρια της έκθεσης Δωμάτια Μνήμης. Περιπλάνηση στον κόσμο της Λούλας Αναγνωστάκη που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου 2018 (Πειραιώς 260 Α).

Παντελής Δεντάκης

Ηθοποιός – σκηνοθέτης.

Αριστούχος απόφοιτος της σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Έχει συνεργαστεί με το το Θέατρο του Νέου Κόσμου, Εθνικό Θέατρο, το Φεστιβάλ Αθηνών-Επιδαύρου, το Μέγαρο Μουσικής, το Θέατρο Πόρτα, το Θέατρο Κυκλάδων, το Θέατρο Πορεία, το Théâtre du Soleil, το Θέατρο Τέχνης, το Θέατρο Διάνα, το Θέατρο Ακροπόλ κ.α.

Ως ηθοποιός, έχει δουλέψει με σημαντικούς  σκηνοθέτες όπως τον Λευτέρη Βογιατζή, Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, Ariane Mnouchkine, Θωμά Μοσχόπουλο, Κατερίνα Ευαγγελάτου, Σταμάτη Φασουλή, Δημήτρη Τάρλοου, Γιάννη Λεοντάρη, Μάγια Λυμπεροπούλου, John Todd, Πέτρο Σεβαστίκογλου, Σπύρο Ευαγγελάτο, Έφη Θεοδώρου, τον Βασίλη Νικολαΐδη κ.α.


Έχει παίξει στα έργα “Τζάσμιν” του Γούντι Άλεν, “Ακυβέρνητες Πολιτείες” του Στρατή Τσίρκα,“Τρεις Αδελφές” του Άντον Τσέχωφ, “Ο βίος του Γαλιλαίου” του Μπέρτολντ Μπρεχτ, “Αίαντας” του Σοφοκλή, “ Mataroa, la mémoire trouée”, “Ιδομενέας” του Ρ. Σιμελφένιχ, “Το Θερμοκήπιο” του Χάρολντ Πίντερ, “Ψευδαισθήσεις” του Ιβάν Βιριπάγεφ, “Ο Τόκος” του Δημήτρη Δημητριάδη, Εκκλησιάζουσες” και “Αχαρνείς” του Αριστοφάνη, “Βόυτσεκ”του Γ. Μπύχνερ, “Μάκβεθ” και “Ο Έμπορος της Βενετίας” του W. Shakespeare, Εδουάρδος Β΄” του Κρίστοφερ Μάρλοου, “Μήδεια στο Μανχάτταν” της Dea Loher, “Βαβυλωνία” του Δ. Βυζάντιου, Ο βασιλικός” του Α. Μάτεσι,“Ο Μανδραγόρας” του Νικολό Μακιαβέλλι, Πέερ Γκυντ” του Ε. Ίψεν, Ερωτόκριτος” του Β. Κορνάρου, Βάκχες” του Ευριπίδη κ.α.

Έχει σκηνοθετήσει τα έργα “Τα Μάτια” του Πάμπλο Μεσσίες, “Δύο Θεοί” του Λένου Χρηστίδη, “Πενθεσίλεια” του Κλάιστ, “Κύκλωπας” του Ευριπίδη, “Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω” του Ντάριο Φο, “Σοφία Λασκαρίδου-Μια αγάπη μεγάλη”, “Αγαπημένε μου Χέρμπερτ” του Χέρμπερτ Άχτερνμπους, “Ο Βυσσινόκηπος” του Άντον Τσέχωφ, “Ο Μουνής” της Λένας Κιτοπούλου, “Αλμανάκ” της Μαριάννας Κάλμπαρη, Μια γιορτή στου Νουριάν” του Φόλκερ Λούντβιγκ, Ο Μανδραγόρας” του Νικολό Μακιαβέλλι, “Ο κλέφτης των εφτά κάκτων” του Ευγένιου Τριβιζά, “Ξημερώνει” της Μαρίας Παπαλέξη,  Ο Συγγραφέας” του Τιμ Κράουτς, Το αίνιγμα του Τρούλ” της Μαρίας Παπαγιάννη, Αδάμ και Εύα- γράμματα από τη γη” σε κείμενα του Μαρκ Τουέιν, Τι γλώσσα μιλάμε, Άλμπερτ;” του Β. Μαυρογεωργίου, “Πινόκιο” της Άνδρης Θεοδώτου, “ Στη Χώρα του Βασιλιά των Κλόουν” της Συμέλας Μεσβελιάνι, Through the Dragons Country”του Νίκου Καμτσή, κ.α

Κλειώ Γκιζελή

Εικαστικός – Μικρογλυπτική, μικροκατασκευή, μινιατούρες.

Η Κλειώ Γκιζελή (γεν. Αθήνα το 1978) αποφοίτησε από την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας, από το Εργαστήριο Ζωγραφικής με καθηγητή τον Τρ. Πατρασκίδη το 2002,ενώ παράλληλα παρακολούθησε τα τμήματα φωτογραφίας και σκηνογραφίας της Σχολής (1997-2002). Πραγματοποίησε Εράσμους στο Arts Plastiques Université Paris 8 (Παρίσι) και ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στο Central Saint Martin’s College of Art and Design (Λονδίνο, 2005).

Η δουλειά της επικεντρώνεται σε μικρές ιστορίες και αφηγήσεις καθημερινών σκηνών και φανταστικών χαρακτήρων, άλλοτε αποσπασματικά και άλλοτε υπερρεαλιστικά δοσμένων, μέσα από μικρογραφίες και λιλιπούτειες εγκαταστάσεις, που συνδυάζουν τη μικρογλυπτική και τον κόσμο της μινιατούρας με άλλα μέσα όπως ήχο, βίντεο, φως, κίνηση. Τα τελευταία χρόνια εντείνεται η έμφαση στη λεπτομέρεια τόσο στα μικρά αυτά περιβάλλοντα όσο και στους «χαρακτήρες» που τα κατοικούνε, με εμφανείς επιρροές από κινηματογράφο, ζωγραφική και φωτογραφία.

Έργα της έχουν παρουσιαστεί σε εκθέσεις και Art Fairs διεθνώς (Λονδίνο, Γλασκόβη, Ζυρίχη, Σικάγο, Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, κ.α.)ενώ τα χρόνια 2005-2017 εκπροσωπείται από τη Flowers Gallery σε Νέα Υόρκη και Λονδίνο, όπου παρουσιάστηκαν οι ατομικές εκθέσεις της “Small Acts” (2007) και “Subtly Into The Night” (2011).

Το 2015 το Μουσείο Κινηματογράφου Ταινιοθήκης της Ελλάδος φιλοξένησε έκθεσή της με παράλληλη προβολή ταινιών της μικρού μήκους (animation) στους κινηματογράφους του 21ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθηνών «Νύχτες Πρεμιέρας», στα πλαίσια του πρότζεκτ «Μυστικό» / Επίτιμος καλλιτέχνης του Φεστιβάλ, σε επιμέλεια Ορ. Ανδρεαδάκη, ενώ άλλες συμμετοχές της στην Ελλάδα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη Μπιενάλε Νέων Καλλιτεχνών της Μεσογείου (2003), Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά (2004), Γκαλερί Ζουμπουλάκη (2014 και 2019), Ιόνιο Βουλή Κέρκυρας (2017), Back to Athens (2018), άγνωστοι προορισμοί κεφάλαιο ΙΙ: κέλυφος // η πολιτική της ύπαρξης (2018) και +9 (2019) σε επιμέλεια Κώστα Πράπογλου.

Παράλληλα έχει κάνει σκηνικά για το θέατρο και storyboard για τον κινηματογράφο («Μαρτινέγκου», σκηνοθεσία Κ.Ευαγγελάκου, Θέατρο Τέχνης 2014, «Η Γυναίκα από τα Παλιά», σκηνοθεσία Έλ. Καρακούλη, Θέατρο Πορεία 2015, σποτ Εθνικού Θεάτρου 2016 σκηνοθεσία Γ. Ζώη, «Κινήσεις Για το Τίποτα» σκηνικά, βίντεο και σκηνοθεσία Κλειώ Γκιζελή, Θέατρο επί Κολωνώ 2013, σχεδιασμός storyboard για τη Χορωδία του Χαρίτωνα, σκηνοθεσία Γρ. Καραντινάκη 2005).

Έργα της βρίσκονται σε δημόσιες και ιδιωτικές συλλογές σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ζει και εργάζεται Αθήνα / Λονδίνο.

Αποστόλης Κουτσιανικούλης

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1984, μεγάλωσε στην Πρέβεζα. Ζει στην Αθήνα. Απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Ωδείου Αθηνών (2009). Ιδρυτικό μέλος της ομάδας 4FRONTAL, στην οποία παρέμεινε ως το 2016. Εργάζεται στο θέατρο και τον κινηματογράφο, ως ηθοποιός από το 2009 με ιδιαίτερη έμφαση στο θέατρο, σε παραστάσεις για εφήβους και παιδιά, ως performer και θεατροπαιδαγωγός (σε Ελλάδα και εξωτερικό). Παράλληλα ασχολείται ενεργά και με το σχεδιασμό φωτισμών στο θέατρο. Το 2016 στρέφεται προς το video και τον κινηματογράφο δημιουργώντας την εταιρεία παραγωγής Blac Cinematography που ασχολείται με το video art και το ντοκυμανταίρ, αλλά και με τη διαφήμιση για διαδίκτυο και τηλεόραση καθώς και τη δημιουργία οπτικοακουστικού προωθητικού υλικού.

Σταύρος Γασπαράτος

Ο Σταύρος Γασπαράτος είναι συνθέτης και sound artist. Εκτός από τα προσωπικά του έργα συνθέτει μουσική για το Θέατρο, τον Κινηματογράφο και τον Χορό.

Από το 2000 έχει συνθέσει μουσική για πάνω από 100 παραγωγές,  συνεργαζόμενος με πολύ συμαντικούς Έλληνες και ξένους δημιουργούς – φορείς (Εθνικό Θέατρο, Φεστιβάλ Αθηνών, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, Φεστιβάλ Επιδαύρου, Μέγαρο Μουσικής, Εθνική Λυρική Σκηνή, Θέατρο του Νέου Κόσμου Ryerson Theatre School – Toronto, Mime Festival – London, Dock 11, Ballhaus NS – Berlin, De Wagg – Amsterdam, Macau C.C. – China, Paris Villette, EMPAC – N.Y., Dallas Opera , BAM – New York OnassisCC NY, The Watermill Center – NY, The Glass House – NY, Documenta14 – Kassel, Remai Modern, Canada κ.α. )

Επιλεγμένα Εργα

Το 2016 γράφει την μουσική για τo “Recess”  μέρος του έργου “Rules of the Game”   σε χορογραφία του Jonah Bokaer, Μια συμπαραγωγη του BAM | NY και της Όπερας του Ντάλας. Ακολουθεί παγκόσμια περιοδία.

Το 2015 δημιουργεί την μουσική performance – installation με τίτλο “Tiple Echo” για τα εγκαίνια του Onassis Cultural Center – New York.

Το Φθηνόπορο του 2014 παρουσιάσε την νέα του προσωπική δουλειά “Expanded Piano” στην Αμερική και το EMPAC (New York) που κυκλοφόρησε στην Γερμανική Ad Noiseam το καλοκαίρι του 2015.

Το Φθηνόπορο του 2013 κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ “Seven”  Από την σπουδαία Γερμανική Εταιρία Ad Noiseam (Βερολίνο).

Τον Ιούνιο του 2009 συνέθεσε την μουσική για την multimedia εκδήλωση των εγκαινίων του Νέου Μουσείου της Ακρόπολης, σε σκηνοθεσία Αθηνάς Τσαγκάρη.

Το 2008 κυκλοφορησε το προσωπικό του άλμπουμ «Rehearsals» μια συλλογή  με μουσική για  θέατρο και χορό.

Βραβεία:

  • To 2017 του απονέμηθηκε το “Βραβείο Προτότυπης Μουσικής” στο Φεστιβάλ Δράμας
  • Το 2013 του απονεμήθηκε το “Βραβείο Προτότυπης Μουσικής” από την Ελληνική Ακαδιμία Κινηματογράφου για την ταινία “Αιμα” του Δ. Καραναστάση.
  • Το  2009 του απονεμήθηκε ο «Έπαινος Νέου Δημιουργού» από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών.

Κική Γραμματικοπούλου

 Σπουδές:

ACCADEMIA ITALIANA ARTE MODA & FASHION DESIGN  ITALY Ειδικοτητα: fashion design ,fabric chemistry ,fashion marketing, styling

POLIMODA school of art Florence Italy

Ειδικότητα: fashion design,fashion Technology , history of costumes ,fashion marketing & communication

ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΔΑΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ

Τηλεοπτικές δουλείες :

Σήριαλ :

Γάμος με τα όλα του (ΑΝΤ1), Δις Μαδιάμ (ΑΝΤ1), Κλινική Περιπτωση (Mega), Ο κύριος και η κυρία Πελς

Shows :

Dancing with the stars(ANT1), Dancing on ice,The voice (ΑΝΤ1)(Σκαι), Ελλάδα εχεις ταλέντο(ΑΝΤ1), YFSF ( ANT1 ), Rising stars (ANT1)

Εκπομπές:

Deal (ANT1), Super deal (ANT1), Go straight (ANT1),Laugh attack (ANT1), Top chef (ANT1), Fort boyard (Star), Hell’s Kitchen (ANΤ1), Δεν εχω λογια (Mega), Nomads (ANT1), Survivor (Σκαι), Divided (Alpha), Boom ( Σκαι)

Θέατρο:

Θέατρο Διάνα “Jasmine” σε σκηνοθεσία Σ. Φασουλή

Θέατρο ΗΒΗ “Οποίος θελει να χωρίσει να σηκώσεις το χέρι” σε σκηνοθεσία Γ. Καπουτζίδη

Πολύδωρος Βογιατζής

Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής «Βεάκη». Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στο Παρίσι. Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους: Γιάννη Χουβαρδά (Ορέστεια – Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου), Ανέστη Αζά (Υπόθεση Φαρμακονήσι – Théâtre de la ville), Μάρθα Μπουζιούρη (Αμάρυνθος – Φεστιβάλ Αθηνών), Σταμάτη Φασουλή (Το κλουβί με τις τρελές – Παλλάς), Δημήτρη Τάρλοου (Γιούγκερμαν του Καραγάτση), Γιάννη Σκουρλέτη/Bijoux de Kant (Το καινούργιο σπίτι του Κ.Γκολντόνι στο Εθνικό θέατρο).  Στον κινηματογράφο έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με τους: Κώστα Γαβρά (Ενήλικες στο δωμάτιο), Πάνο Κούτρα (Ξενία), Σωτήρη Τσαφούλια (Έτερος εγώ), Βασίλη Δογάνη (Meltem), Γιώργο Δρίβα (Εργαστήριο διλημμάτων – 57η Μπιενάλε Βενετίας). Επίσης στις τηλεοπτικές σειρές: Η ζωή εν τάφω, σκην: Τ.Ψαράς, Έτερος εγώ 2-Οι χαμμένες ψυχές,(1ος και 2ος κύκλος) σκην: Σ.Τσαφούλιας, Το κόκκινο ποτάμι, σκην: Μ.Μανουσάκης. Στην Γαλλία έχει παίξει στο θέατρο μαζί με τους Σάρλοτ Ράμπλινγκ, Λάμπερτ Γουίλσον, Νικόλ Γκαρσία, Τζούλια Μιγκένες μεταξύ άλλων καθώς και στο θέατρο του Ήλιου με την παράστση « Ματαρόα, η διάτρητη μνήμη ». Στον κινηματογράφο έχει συνεργαστεί με τους: Ανιές Ζαουί, Φανί Αρντάν, Νικόλ Γκαρσία, Νταβίντ και Στεφάν Φοενκίνος, Μπριζίτ Ρουάν, Ναντίρ Μοκνές μεταξύ άλλων. Περισσότερα πληροφορίες στο: www.polydorosvogiatzis.com

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΟΥΒΑΡΗ-ΦΑΣΟΗ

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 28 Ιουνίου του 1990. Αποφοίτησε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος και τη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Αριστούχος απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής

Δραματικής Τέχνης «Πράξη 7». Επαγγελματικά στο θέατρο έχει δουλέψει ως ηθοποιός στις παραστάσεις «Η Μικρή μέσα στο Σκοτεινό Δάσος», στον πολυχώρο ΚΕΤ, «Οθέλλος», στο Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν, «Παράσιτα», στο Bios, «Νόρντοστ», στο Studio Μαυρομιχάλη και ως ηθοποιός και δραματουργός στις παραστάσεις «Μήνις, η επανάσταση του καναπέ #2»,  στο Bios, στις «Νεφέλες» στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, «Μήνις, η επανάσταση του καναπέ #1» και  «Δεσποινίς Τζούλια» στο θέατρο Επί Κολωνώ. Στον κινηματογράφο έχει συνεργαστεί με τον χορευτή και χορογράφο Γιάννη Νικολαΐδη, τον σκηνοθέτη Δημήτρη Χαλκιαδάκη, τον φωτογράφο Δημήτρη Μαυροφοράκη, τον κινηματογραφιστή Πέτρο Νικόλτσο κ.α.  Τα τελευταία χρόνια έχει παρακολουθήσει κύκλους σεμιναρίων και workshop θεάτρου, σύγχρονου και κλασικού χορού, ζογκλερικών, butoh, υποκριτικής και αυτοσχεδιασμού μπροστά και πίσω από την κάμερα. Σπούδασε κλασικό πιάνο, θεωρία της μουσικής, τραγούδι και σολφέζ από το 2000 έως το 2008, και από το 2010 έως σήμερα ασχολείται ενεργά, σε επαγγελματικό επίπεδο, με την πολεμική αφροβραζιλιάνικη τέχνη της Capoeira. Έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια ανά την Ελλάδα, παραδοσιακής και σύγχρονης Capoeira, ακροβατικών και κινησιολογίας βασισμένης σε αυτή την τέχνη. Έχει διδάξει Capoeira σε παιδιά, σε εφήβους και σε άτομα με αναπηρία. Μιλάει αγγλικά, ελληνικά, γαλλικά και πορτογαλικά.